Gävleborg Mark och Bygg

Vi är GMB

Är ett litet familjeföretag med mångåriga kunskaper i branschen från små och stora projekt i storleksklasser från några tusenlappar till över 20mk.Vi hjälper er med allt från gräsmattor, vägar, murar, plattläggningar, mindre snickerier, dräneringar till husgrunder.
Ja, i stort sett allt det ni önskar ha hjälp med, till och med renovering av hästfinkor och städuppdrag inne och ute.
Skulle vi mot förmodan inte klara det själva av någon orsak, då förmedlar vi den hjälpen via våra samarbetspartners inom bygg och anläggningsbranschen till er.
GMB:s mål är 100% nöjda kunder. Vi strävar och arbetar efter att utföra ett felfritt arbete från början och genom hela entreprenaden fram till och med slutavlämning med ”Nollfel”.

Egenkontroller av olika slag används för att säkerställa att full överensstämmelse med kundens/beställarens specificerade krav på arbetets utförande och materialets/produktens beskaffenhet.

Egenkontroller och riskanalyser används också för kontroll av alla förekommande arbetsmoment, mobila arbetsmaskiner och annan teknisk utrustning i projekt.


Tveka inte att höra av er till oss för hjälp med ert nästa projekt.

Alla våra anställda på GMB innehar giltigt ID06 samt att vi även har ISODRÄN-Certifierade yrkesarbetare.Vi som jobbar här

Pekka Jussi

Projektledare
073-4206813
Pekka.Jussi@gavlemark.se

Stig Frank

Yrkesarbetare
073-0962590
Stig.Frank@gavlemark.se

Tony Johansson

Yrkesarbetare
073-0890839
Tony.Johansson@gavlemark.se

Matteus Valkola

Yrkesarbetare
073-0455115
Matteus.Valkola@gavlemark.se

Anton Molander

Yrkesarbetare/Tjänstledig
Anton.Molander@gavlemark.se